Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
iduzel: 47983
idvazba: 53929
šablona: stranka
čas: 24.4.2024 01:27:15
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 47983
idvazba: 53929
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'cv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kurzy-cv/kurzy-a-seminare'
iduzel: 47983
path: 8548/6996/6998/7011/47971/47983
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Interní auditor systémů bezpečnosti potravin dle požadavků standardů GFSI (IFS, BRC, FSSC 22000)

 
Popis kurzu:

Součástí tohoto kurzu jsou požadavky standardů IFS, BRC a FSSC 22000 na provádění interních auditů systému jakosti, včetně požadavků na auditory a jejich znalosti dle ČSN EN ISO 19011:2018.

Program:
  • Aktuální přístupy k výkladu požadavků standardů IFS, BRC a FSSC 22000 týkající se plánování a provádění programů interních auditů. Formy dokumentace interních auditů. 
  • Požadavky na provedení interního auditu (typy auditů, psychologie auditu, nezávislý auditor) dle ČSN EN ISO 19011:2018.
  • Zkušenosti z auditů – nejčastější chyby a nedostatky v řízení a provádění programu interních auditů   
  • Interní inspekce provozu – přístupy k jejich plánování a provádění 
Přednášející:Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková, Ph.D.
Datum konání: 26.11.2019
Čas konání: 09:00-16:00
Přihlašování do: 27. listopadu 2019 20:00
Cena kurzu: 2900 Kč
Storno podmínky: Přihláška na kurz je závazná. Zrušení je možné nejpozději do 5 pracovních dní před konáním kurzu. V případě neomluvené neúčasti si vyhrazujeme právo účtovat storno poplatek ve výši 50 % ceny kurzu. Vyplněním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami.
Místo konání: místnost B268, 2. patro vpravo, budova B, VŠCHT Praha, Technická 3, 166 28 Praha
Kontakt - další informace:

Veškeré uvedené ceny jsou bez DPH. Vložné je hrazeno buď v hotovosti při prezenci nebo na základě faktury, která je vystavována po konání kurzu. 

 

V ceně kurzu je zahrnuto malé občerstvení včetně oběda.

V rámci kurzu účastníci obdrží tištěné studijní materiály.

Kurz bude zakončen písemným testem.

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování kurzu od Školícího a konzultačního střediska Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění HACCP při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha.

 

V případě dotazů, prosím, kontaktujte:

Ing. Magdaléna Hrubá

+420 220 44 5103

+420 725 916 891

hrubam@vscht.cz

 

Akce je uzavřena
Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi