Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaCeloživotní vzdělávání → Kurzy pro odbornou veřejnost → Kurzy a semináře
iduzel: 47983
idvazba: 53929
šablona: stranka
čas: 16.6.2019 11:34:20
verze: 4588
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Kurzy UKP

× Nejsou vyhlášené žádné akce.

Semináře UKP

Semináře jsou jedním z výsledků projektu QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků, který je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

 

Semináře jsou pro účastníky zdarma.

 

Kurz Termín Přihlašování do Detaily Přihlášení
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I 19.06.2019 17.06.2019 13:00 Detail Přihlásit

Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I

 
Popis semináře:

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech.

V rámci semináře budete mít dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin. V neposlední řadě budete mít příležitost setkat se s odborníky z potravinářství.

Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!

Program: <tbody> </tbody>

ČAS

TÉMA

09:30-10:00

Registrace

10:00-10:30

Úvodní slovo, co jsou reformulace potravin?

10:30-11:10

Cíl reformulací potravin a zdravotní hlediska

11:10-11:40

Reformulace potravin: Mléko a mléčné výrobky

11:45-12:15

Reformulace potravin: Maso a masné výrobky

12:15-13:00

Oběd

13:00-13:30

Reformulace potravin: Pečivo

13:30-14:00

Reformulace potravin: Nealkoholické nápoje

14:00-14:30

Cechovní normy a reformulace potravin

14:30-15:00

Závěrečné výrobky (prezentace prodávaných výrobků?)

Volitelné součásti semináře:

Součástí semináře nejsou žádné workshopy, prosím, vyplňte X do přihlášky.

Přednášející:doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.;Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. ; doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.; Ing. Marcela Sluková, Ph.D.; doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA; Ing. Irena Němečková, Ph.D.; Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.; MVDr. Halina Matějová
Datum konání: 19.06.2019
Čas konání: 10:00-15:00
Přihlašování do: 17. června 2019 13:00
Obsazenost (obsazená místa/kapacita): 46/100
Místo konání: VFU Brno
Kontakt - další informace:

Projekt č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi