Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
iduzel: 47983
idvazba: 53929
šablona: stranka
čas: 19.9.2021 14:07:14
verze: 4927
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Kurzy UKP

× Nejsou vyhlášené žádné akce.

Semináře UKP

Semináře jsou jedním z výsledků projektu QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků, který je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

 

Semináře jsou pro účastníky zdarma.

 

Kurz Termín Přihlašování do Detaily Přihlášení
Brno - Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost 19.10.2021 11.10.2021 10:00 Detail Přihlásit

Brno - Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost

 
Popis semináře:

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech.

V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.

Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!

Program: <tbody> </tbody>

ČAS

TÉMA

 

09:30-10:00

Registrace

 

10:00-10:30

Úvodní slovo a novinky v projektu

 

10:30-11:00

Snižování obsahu soli v dohřívaných sýrech

 

11:00-11:30

Reformulace masných výrobků: snížení podílu soli a co dál?

 

11:30-12:30

Přestávka na oběd

12:30-13:30

Jemné pečivo a možnosti reformulací

 

13:30-13:45

Fortifikace potravin kyselinou listovou

 

13:45-14:00

Obsah soli ve vybraných potravinářských produktech

 

14:00-14:15

Přestávka na kávu

14:15-14:45

Reformulace potravin v rámci systému Českých cechovních norem

 

14:45-15:00

Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek, příklady dobré praxe

 

Volitelné součásti semináře:

Součástí semináře nejsou žádné workshopy, prosím, vyplňte X do přihlášky.

Přednášející:doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.; Ing. Dana Gabrovská, Ph.D.; doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.; Ing. Marcela Sluková, Ph.D.; doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA; Ing. Irena Němečková, Ph.D.; Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.; Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
Datum konání: 19.10.2021
Čas konání: 10:00-15:00
Přihlašování do: 11. října 2021 10:00
Místo konání: pavilon profesora Lenfeld (budova č. 12) VETUNI Brno
Kontakt - další informace:

Projekt č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi